• 08:30 uur - 21:00 uur
  • 010 760 0878

Bij Annet is een unieke zonne- en bewegingsstudio in het centrum van Bleiswijk. Onder professionele begeleiding kunt u bij ons terecht om te zonnen, uw spieren te trainen op onze Slender You bewegingsapparaten of om gericht en snel af te vallen met behulp van onze infraroodtoestellen. Ook voor dieetadvies en dieetproducten bent u bij ons aan het juiste adres.

Afvallen bij Annet

Afvallen bij Annet

Afvallen is moeilijk. En blijvend en op een gezonde manier afvallen is al helemaal lastig. Bij Annet weten we daar alles van! Om u te helpen om uw streefgewicht te bereiken gebruiken wij infrarood apparaten. Deze apparaten helpen u om op een plezierige manier gericht af te vallen. Zo raakt u centimeters kwijt op de plekken die u wilt.

De apparaten versterken elkaars effect. Wij geven u graag een persoonlijk advies hoe u deze apparaten zo effectief mogelijk kunt gebruiken. En ook bij het gebruik van de apparaten kunt u rekenen op professionele begeleiding.

Interesse? Boek dan nu een proefles via 010 760 0878, door te mailen naar info@bijannet.nl of vul het contactformulier op onze website in.

VacuShaper

VacuShaper

Dijen, het zitvlak, de taille, de heupen en de buik zijn vaak de probleemzones bij vrouwen waar op natuurlijke wijze vet voorkomt. Bij Annet gebruiken wij de VacuShaper om deze probleemzones gericht aan te pakken. Je traint hierbij op een loopband in een vacuümcabine. Dit zorgt voor een betere bloedcirculatie in de huid en in de dieper gelegen huidlagen van dijen, zitvlak, taille, heupen en buik.

VibraShaper

VibraShaper

Wilt u sneller vet verbranden? Dan kunt u Bij Annet bewegen met behulp van de VibraShaper. De VibraShaper is een modern afslankapparaat dat gebruik maakt van kanteltechniek. Deze kanteltechniek in combinatie met de effecten van infrarood technologie zorgt voor een versnelde vetverbranding.