• 08:30 uur - 21:00 uur
  • 010 760 0878

Bij Annet is een unieke zonne- en bewegingsstudio in het centrum van Bleiswijk. Onder professionele begeleiding kunt u bij ons terecht om te zonnen, uw spieren te trainen op onze Slender You bewegingsapparaten of om gericht en snel af te vallen met behulp van onze infraroodtoestellen. Ook voor dieetadvies en dieetproducten bent u bij ons aan het juiste adres.

Bewegen & Slender You Bij Annet

Bewegen & Slender You Bij Annet

Beweging is belangrijk. Dat zal geen nieuws voor u zijn. Regelmatig bewegen is belangrijk voor uw gezondheid en kan u ook helpen bij het afvallen. Maar welke vorm van bewegen past het beste u en uw doel? Bij Annet hebben we verschillende bewegingsapparaten die u helpen uw doel te bereiken. Wij geven u graag een persoonlijk advies welke apparaten u het beste kunt gebruiken. En ook bij het gebruik van de apparaten kunt u rekenen op professionele begeleiding.

Interesse? Boek dan nu een proefles via 010 760 0878, door te mailen naar info@bijannet.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Slender You werkt!

  • Op een geweldige manier voor mannen en vrouwen om dagelijkse stress af te bouwen
  • Voor wie op een aangename manier zijn of haar lichaam in conditie wil brengen en houden
  • Als bewegingstherapie voor mensen met (medische) klachten
  • Als ondersteuning voor hen, die een dieet (gaan) volgen en aan hun lichaam willen werken
  • Figuur corrigerend, effectief voor versteviging van de huid en vermindering van cellulite
  • Voor wie even uit de dagelijkse sleur wil zijn
Slender You werkt!

Slender You

Bij Annet gebruiken wij het trainingsprogramma van Slender You. Slender You is een manier van bewegen, waarbij gebruik wordt gemaakt van zes gemotoriseerde bewegingstoestellen, die elk gedurende tien minuten de spieren in een apart gedeelte van het lichaam stimuleren. In ongeveer een uurtje slenderen zijn uw benen, dijen, heupen, buik, borst en bovenarmen aan bod geweest en voelt u zich heerlijk ontspannen en fit. Slender You concentreert zich op versterking, versoepeling en verslanking van de spieren. Er worden geen overdadige spierbundels gekweekt en de kans op blessures is nihil.

Bewegingstherapie

Slender You is een bewegingstherapie die u kunt toepassen bij verschillende klachten van medische aard. Een Slender You behandeling kan aandoeningen zoals reuma, artritis, artrose, spieraandoeningen, stijve nek en schouders verlichten of zelfs wegnemen.

Interesse?

Boek dan nu een proefles via 010 760 0878, door te mailen naar info@bijannet.nl of vul het contactformulier op onze website in.