• 08:30 uur - 21:00 uur
  • 010 760 0878

Bij Annet is een unieke zonne- en bewegingsstudio in het centrum van Bleiswijk. Onder professionele begeleiding kunt u bij ons terecht om te zonnen, uw spieren te trainen op onze Slender You bewegingsapparaten of om gericht en snel af te vallen met behulp van onze infraroodtoestellen. Ook voor dieetadvies en dieetproducten bent u bij ons aan het juiste adres.

Diëten Bij Annet

Diëten Bij Annet

Het kiezen van het juiste dieet is een lastige opgave! Er zijn veel diëten beschikbaar en de beloofde effecten zijn enorm. Maar in de praktijk is het lastig om de vaak strenge regels van uw dieet te volgen en ook valt de gewichtsafname vaak tegen. Bij Annet maken wij met succes gebruik van het SilproXs proteïnedieet. In combinatie met de juiste beweging op onze afslankapparatuur kunt u hiermee al snel 15kg in twee maanden tijd kwijt raken.

Persoonlijke begeleiding en voedingsadvies

Veel mensen vinden het prettig om bij het diëten professioneel begeleid te worden. Bij Annet kunnen wij u advies geven wat voor u de beste manier is om gewicht kwijt te raken. Na een persoonlijk intakegesprek stellen we een op maat gemaakt advies voor u op. Tijdens uw dieet helpen wij met alle vragen en monitoren wij uw gewichtsafname. Indien nodig sturen wij uw dieet bij.

Persoonlijke begeleiding en voedingsadvies

SilproXs proteïnedieet

Het SilproXs proteïnedieet bestaat uit vijf fases. Deze fases zijn niet alleen belangrijk om de nodige kilo’s te verliezen, maar spelen ook een belangrijke rol in het aanleren van een gezond voedingspatroon. Het dieet bestaat uit de volgende vijf fases:

Fase 1. Strikt

In het begin eet u alleen de voorgeschreven groenten, salades, zakjes met eiwitten (vier tot zes per dag) en voedingssupplementen en u drinkt minimaal twee liter water per dag.

Fase 2. Gematigd actief

Uw voedingsadviseur bepaalt in uw persoonlijke plan dat u na verloop van tijd over mag gaan op een iets soepeler dieet. U mag dan namelijk één normale maaltijd per dag gaan gebruiken i.p.v. het zakje voor de avondmaaltijd. Zo gaat u van strikt naar gematigd actief.

Fase 3. Strenge overgang

Er vervalt op aanwijzing van uw voedingsadviseur steeds een zakje.

Fase 4. Gematigde overgang

U gaat normale maaltijden gebruiken met toevoeging van fruit en zuivelproducten. Tijdens de twee overgangsstappen wordt u langzaam voorbereid op de laatste stap: evenwicht.

Fase 5. Evenwicht

U heeft in deze fase een evenwichtig eetpatroon bereikt dat u in staat stelt uw nieuwe gewicht vast te houden en u blijvend fit te voelen.

 

SilproXs is een proteïne- of eiwitdieet en kent een breed scala aan exclusieve dieetvoedingsproducten in meer dan 130 verschillende smaken. Mede door de receptsuggesties die u gegeven worden, zorgt dit ervoor dat u het gemakkelijk kunt volhouden.

 

Elk doosje bestaat uit vijf vervangmaaltijden in poedervorm. Er zijn dozen met één smaak of verschillende smaken, u bepaalt natuurlijk zelf welke u het lekkerst vindt en met welke u uw dieet wilt voortzetten. Na een bepaalde fase in het dieet worden de zakjes gedeeltelijk vervangen door met eiwit verrijkte chocoladerepen of wafel.