• 08:30 uur - 21:00 uur
  • 010 760 0878

Bij Annet is een unieke zonne- en bewegingsstudio in het centrum van Bleiswijk. Onder professionele begeleiding kunt u bij ons terecht om te zonnen, uw spieren te trainen op onze Slender You bewegingsapparaten of om gericht en snel af te vallen met behulp van onze infraroodtoestellen. Ook voor dieetadvies en dieetproducten bent u bij ons aan het juiste adres.

Zonnen bij Annet

Zonnen bij Annet

Wilt u een mooie bruine huid maar is het slecht weer? Gaat u binnenkort trouwen en wilt u er op uw mooist uitzien? Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u alvast voorbruinen? Is de warmte van een zonnebank prettig voor uw lichaam? Of heeft u nog een andere reden waarom u wilt zonnen? Bij Annet hebben we 3 professionele zonnebanken voor u klaar staan. 

Bekijk zonnebanken

Ontspanning, advies en hygiene

Wanneer u langs komt om te zonnen, komt u ook voor uw ontspanning. Daarom doen we er alles aan om u een welkom gevoel te geven. Bij Annet kunt u voor of na het zonnen genieten van een heerlijk kopje koffie of thee aan onze leestafel.

Advies en Hygiëne 

Wij hechten veel waarde aan een goed zonneadvies, een vriendelijke service en we stellen de hoogste eisen aan hygiëne in de zonnestudio en onder de zonnebank. Zo ligt er altijd een schone handdoek, deodorant en brilletje voor u klaar voor het zonnen. Onze zonnecabines bieden u daarnaast de gewenste privacy.

Ontspanning, advies en hygiene

Een zonnebank die bij u past

Bij Annet staan sterke, maar ook mildere zonnebanken. Voor elke zonliefhebber is er een passende bank. Wij adviseren u graag welke zonnebank voor u het beste resultaat biedt.

Zonnen met de Ergoline 1400

Zonnen met de Ergoline 1400

De Ergoline 1400 is het vlaggenschip van de luxe lijn van Ergoline. De zonnebank biedt u een echte luxe belevenis tijdens het zonnen. Naast comfort en een eenvoudige bediening, biedt de Ergoline 1400 geweldige bruiningsresultaten.

Zonnen met de Luxura X7

Zonnen met de Luxura X7

De Luxura X7 is een stijlvolle en een zeer comfortabele zonnebank met indrukwekkende bruiningsresultaten. De twee zonnebanken van Luxura Bij Annet zijn strak en modern, maar vooral ruim en comfortabel.

Zonneproducten

Zonneproducten

Het is bekend dat zonlicht schadelijk kan zijn. Het is dus belangrijk om verantwoord om te gaan met zonlicht en de huid zo goed mogelijk te verzorgen. Bij Annet hebben wij diverse zonneproducten die uw huid goed verzorgen.